Inspiroidu-haaste kehotti skräppäämään sateenkaaren väreissä, ja tuo sopi mainiosti tämän kuvaamani leikkituokion fiiliksiin. Olimme ystävien luona kylässä, ja isäntä innostui leikkimään vauvan kanssa lentokone-leikkiä. Tapahtui sattumoisin vauvan 2-kk-synttäripäivänä. Ystäväni otti kuvat. Sensuroin hieman kuvaa, mutta jätin naaman alaosan näkyviin, vaikka tuskin tuo brr brr -ilme näin pienessä kuvassa erottuu. Tilanne oli niin hauska, kun molemmat leikkijät olivat niin tohkeissaan. :o) Vauvalla tuli vaahtokuplia suusta ihan...

1249582940_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tulkitsin inspisaihetta niin, että käytin kaikkia värejä leiskassa, mutta eri suhteissa. Ero violetin, indigon ja sinisen välillä oli kyllä mulle vähän kysymysmerkki, mutta käytin kahta eri sävyä sinistä ja sitten violettia. Taustakartonki on luonnossa vihreämpi, kuvassa näyttää turkoosiin vivahtavalta. Kuvat on tulostettu mattapintaiselle valokuvapaperille, ja tykkään jäljestä, se toimii minusta paremmin kuin kiiltävä. Hyvä niin, sillä alesta tuli ostettua sitä 100 A4-arkkia. Tulostan kaikki kuvat A4-arkeille, sommittelen yhdelle arkille monta kuvaa. Näin saan isoja ja haluamallani tavalla rajattuja kuvia.

Materiaalit: kartonki Max Bringman Folia/Party-lehtiö; punainen paperi printattu Microsoft Clipart; chipboard aakkoset Basicgrey/Marrakech; sydänkoriste Suomalaisen kirjakaupan koristesetistä; huopanauha Little Yellow Bicycle/Baby Safari Girl; nauhat Menita Outletista; kukat Creative Imaginations; leimasin Basicgrey/Bitsy Whirlie Birds; kierrätysnappeja.