Inspishaasteessa piti käyttää ympyrää tuutin täydeltä. Täältä pesee! Inspishaasteeseen osallistuva leiska on seuraavista kolmesta viimeinen.

Skräppäsin kesällä tällaisen leiskan:

Materiaalit: ympyräpaperi Crate paper/Mia Collection; taustapaperit ja musta quilling-nauha Folia; vihreäruudullinen paperi Hot of the Press; pöllöleimasimet BasicGrey; journalingleimasin Fiskars/Expressions; aakkoset Crate paper/Mia Collection ja chipboard Making Memories/Noteworthy/Addie; ricracnauhaa, mustetta, lankaa, värikynät Stabilo.

Olin leiskaan sen valmistuessa melko tyytyväinen... se oli mielestäni lähes täydellinen ja kaipasi vai sitä jotain pientä juttua... leimasin pinkillä värillä tyhjiin kohtiin sydämiä, ja se ei todellakaan parantanut leiskaa. Siis sehän näyttää siltä kun tohon leiskaan olis iskenyt vesirokko. %| Kyllä ketutti! Mulle käy tosi usein niin, että leiska on kutakuinkin valmis, mutta yritän vielä jotenkin viritellä sitä, ja sitten pilaankin työn. Täytyy varmaan tehdä joku egotrippi ja vähän miettiä, onko mulla joku perfektionismiongelma... ;oD

Tälle olin ajatellut tehdä kaveriksi samalle aukeamalle leiskan, jossa ei olla ihan niin hymypoikaa. Tämän otin työn alle haasteessa ja siitä tuli tällainen:

Materialit: ympyräpaperi Collage Press/Roman Holiday; taustapaperi Making Memories/Great Escape; kuviopaperi ja siitä leikatut nuolet Bo Bunny/U Bug Me; aakkoset American Crafts/Thickers/Remarks Daiquiri; kohogeelikynä Sakura Glace 3D-Roller; musta askartelumaali.

Aloin työssä toteuttaa ilmaisulla tuota känkkäränkkäfiilistä, ja lopulta tajusin, että pyöreys-teemasta ollaan aika kaukana, vaikka Twist-leiskan pohjalta toteutinkin tämän. Olen tähän leiskaan tyytyväinen, sillä tavoitin mielestäni onnistuneesti tunnelman vastaväreillä, salamoita muistuttavilla muodoilla ja rasterikuvioisella taustapaperilla. Vaaleataustainen kuviopaperi valokuvien sisällä saisi olla tummempi, että leiska olis paremmin tasapainossa, mutta en uskaltanut alkaa sitä söhräämään, kun todennäköisesti olisin taas ähränny sen jotenkin piloille. Ja juu, vihreän nuolen alla on töhrätty journaling-teksti... lääppäsin tekstiä ennen kuin muste oli kuivanut... Suosittelen muuten tuota Sakuran 3D-geelikynää - tekee ihanan kohopinnan, vähän niin kuin embossing powder, mutta ei sitä säätämistä silitysraudan kanssa ja jauheella tuhraamista. Jälki tosin on hieman läpikuultava, joten värien erottumista täytyy aina testata värikkäiden papereiden kanssa. 10 kynän setti oli Hullujen Päivien löytö hintaan 4,90 €. ;o)

Päätin sitten tehdä uuden, jossa vielä on nyt punaisena lankana tuo ympyriäisyys, ja Twistilläkin jatketaan:

Materiaalit: Die cut paperi Collage Press/Scallop 1934; taustakartonki Bazzill; kuviopaperit Bella Blvd/Family Tree/Family Circle & Heritage; die cut perhonen K&Company/Amy Butler Lotus Tea Box Butterflies -arkki; chipboard aakkoset BasicGrey/Porcelain; kohogeelikynä Sakura Glace 3D-Roller; ruskea ja vaaleankeltainen helmiäis- askartelumaali, ompelulankaa, nappi, kukkia, haaraniittejä, nauhoja.

Ympyrää tai palloa tai pyöreää pilkkua löytyy monessa muodossa: Taustakartongissa on kuplamuovipainatus - kokeilin ekan kerran ja yllätyin miten helppoa tämä olikaan! Kaikista kuviopapereista löytyy ympyrää, lukuunottamatta vihreästä pyörestä paperista, joka on ruutukuvioinen, mutta siinä myös pyöreä piparireuna. Chipboard-aakkoset ovat pilkullisia. Die-cut paperin reiät on hyödynnetty koristeena. Ompelu on piparireunaommelta siksakin sijaan. Vaaleanpunaisessa nauhassa on pilkkuja, ja muita pyöreitä koristeita ovat nappi ja kukkien haaraniitit. Eli kymmenen eri tapaa toteuttaa ympyrä/kaariteemaa. ;o)

PS. Siis kuinka blondi voi ihminen olla? Twist-leiskassa valokuvan paikka on merkattu ruksilla... mä olen koko ajan tuskaillut, että miten saan neljännesympyrän muotoisia kuvia, kun mitään kuvia ei pystynyt rajaamaan sillä tavalla... Duh?! Väänsin kolmannesympyräsektoreita ja niin edelleen, ei tullut ieleen että ihan ympyrän mallinen kuva siinä oli hakusessa...

Jättäkäähän taasen kommentteja ;o)