Inspis-haasteessa oli tällä kertaa tuoksu, tai siis hajuaistin varassa. Olen tätä juttua välillä miettinyt, joten nyt sain hyvän inspiraation purkaa sen leiskan muotoon. Inspiroiduin siis - en ehkä olisi tätä ajatusta muuten kirjannut muistiin. Eli leiska on tällainen:

Leiskan sommitteluun oli useampikin inspiraation lähde. Jonkun blogissa näin Core'dinationsin Chocolate Box kartonkia käsitellyn niin, että chipboard-kirjaimia oli laitettu alle ja santapaperilla hiottu päältä. Se oli hienon näköistä ja hirmu innovatiivista ;o) ja päätin kokeilla - kartonkeja esille ottaessa huomasin samaisen tekniikan lehtiön kannessa. Niinkun äitini usein on sanonut... "ota silmä käteen ja katso" (terveisiä!). Eli nuo taustan kuviot yrittävät visuaalisesti ilmaista tuoksua. Hajupöllähdyksiä... ;oD

Mutta siis asiaan. Idea leiskassani on varsinaisesti se, että en ole oikein hahmottanut, mikä se "ihana vauvantuoksu" oikein on, koska minusta vauva ei tuoksu miltään. Journaling menee näin: "Kaikki aina sanoo, että vauvat tuoksuu niin ihanalta. Musta se ei tuoksu miltään. Vaikka se olis kuinka tähmänen ja kuolanen, ja kylvystä monta päivää, niin se ei haise pahalle... Outoa! :o)"

Otsikko ym. asiat tulivat kuin itsestään, ja idean tähän otsikon laittamiseen näin (ks. alla) sain yhdestä leiskasta ScrapBook Inspirations/October issue-lehdessä. Kyseinen irtonumero on muuten sata kertaa luettu, ja ajattelin tilata lehden. --> EDIT: kyseinen lehti onkin nyt  lopetettu. Sääli, tykkäsin lehden tyylistä hirveesti.

Kiitos edellisten leiskojen kommentoinnista - on mukavaa saada kommentteja, ja nähdä, kuka täällä on kyläillyt. Olen itse huomannut, että vaikka olisi kiva jättää käyntikorttia muiden blogeissa, niin aina ei saa oikein kommenttia muotoiltua... ainakaan silloin, jos muut ovat jättäneet sellaisia kommentteja, mitä itsekin olisi sanonut. Kommentiksi voi laittaa vaikka sopivanlaisen hymiön. Eli oliko leiska :o) vai :o/ jne.

Ja olen muuten ilmoittautunut Ikaalisiin. Odotan innolla näkeväni, minkä näköisiä naamoja nimimerkkien takaa löytyy. ;oD