Inspis-haasteeseen tein tällaisen sivun.

Lähdin tarkoituksellisesti yhdistelemään mahdollisimman epäsopivia sävyjä, sammaleenvihreää ja turkoosia, mutta lopputuloksesta tuli kuitenkin aika yhteen sointuva. Tätä oli kiva tehdä, työskentely rullasi mukavasti.

Tarvikkeina ainakin ruskeaa Bazzill kartonkia, kuviopaperit Basicgrey/Urban Couture, My Mind's Eye/Andrea Victoria, Dreamstreet ja Chatterbox/Fabulous Vintage. Chipboardit Crate Paper/Seasons. Sakuran turkoosi ja lime Souflee-kynä. Chipboard-kirjaimet Pink Paislee.

Tätä tehdessä oli liimarollerista kasetti loppunut ja käytin juoksevaa liimaa (Tiimarin, sellaista Erikeeper-tyyppistä), ja tykästyi liiman käyttöön kovasti. Hokasin vihdoin, miten isostakin pullosta saa tosi ohutta liimavanaa levitettyä... Liiman kanssa saa sen pienen hetken, jolloin voi vielä kohdistaa ja liikutella, ennen kuin liima jämähtää. Ja liima tekee aika tukevan oloisen rakenteen sivuun. Onko kellään tietoa, miten tavallinen liima käyttäytyy vuosien saatossa, eli onko arkistokelpoista?

Yleensä käytän Stick It-rolleria, se toimii hyvin ja siihen saa edullisia täyttöjä. Laite on helppo täyttää, en vain jaksanut kesken leiskan teon alkaa kaivamaan uutta pakkausta esille. Billtemasta ostettu rolleri taas hajosi, kun rulla oli vasta puolessa välissä.