Inspis-haasteen viikon teemana oli valitseminen. Aihe on minulle hyvin ajankohtainen, koska mietin uuden kodin sisustamista. Leiskasta tuli tällainen:

[pahoittelen kuvan laatua: kuva piti skannata kahtena palana ja parsia vähän kulmista, kun kamera ei ollut nyt saatavilla]

Journaling: "Rakennusprojekti on edennyt sisätöihin ja nyt suunnitellaan pintamateriaaleja ja sisustusta. Etukäteen ajattelin tätä vaihetta pelkästään mukavana, kun saa valita ja suunnitella kotiin kaikkea ihanaa. Minulle on ollut ehkä vähän yllätys kuinka vaikeaa se onkin! Nimittäin kun tiedän kyllä aina mistä tykkään, mutta se ei ole se edullisin vaihtoehto. On vaikeaa tehdä kompromisseja - ja päättää, missä kohtaa ne tehdään."

Olen tyytyväinen leiskaan ja tekstiin, kun sain kiteytettyä haluamani stoorin leiskassa olevaan tilaan. Tässä leiskassa ei ole lainkaan koristeita, vaan tulostin haluamiani juttuja valokuvapaperille ja leikkasin (tarkoituksella annoin mennä vähän leikekirja-lookilla, eli en ollut niin pilkun tarkka leikkaamisessa). Tuplaween käyttö otsikossa oli ihan päähänpisto, kun se oli kirjaimena niin hauskan näköinen. :o)

Tuo ylempi kuviopaperi (isot numerot) oli pohjaltaan luonnonvalkoinen. Käsittelin sen kalkkiväreillä ja Distress Inkillä sopimaan tuohon toiseen paperiin. Luonnossa värit sointuvat hienosti yhteen, kuvassa värit vääristävät (alempi näyttää vihertävältä ja ylempi punertavalta). Sopiva kartonki löytyi Chocolate Boxista, ja raaputin sitä vähän saksilla niin tuli hyödynnettyä tuo colorcore-ominaisuus.