Tervetuloa seuraamaan touhuja. Blogi on rakenteilla, opettelen toimintoja vasta...

Ensimmäinen postaukseni on leiska Inspiroidu-haasteeseen:

Haaste # 51

KALVOILLA LÄPINÄKYVYYTTÄ

Tässä haasteessa katsellaan kerrosten läpi. Käytä erilaisia kalvoja ja luo niistä kerroksia ja kolmiulotteisuutta. Voit käyttää skräppäykseen tarkoitettua kuviokalvoa, tulostuskalvoa omilla kuvilla ja teksteillä tai erilaisista myyntipakkauksista saatuja taustakalvoja. Läpinäkyvää materiaalia löytyy vaikka mistä, kunhan käyttää vähän mielikuvitusta.

Meillä on meneillään rakennusprojekti, jonka tieltä puretaan talkoilla vanha mökki. Minun ja mieheni veljet ovat olleet korvaamaton apu, joten halusin tehdä heistä leiskan. Olen ajatellut skräppäyksen aloittamista vuosia, mutta tämän projektin sekä vauvajuttujen ikuistaminen tuntuivat niin tärkeiltä jutuilta, että vihdoin aloitin.

1240556360_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Käytin kalvoa ensimmäistä kertaa. Tulostin Microsoftin clipart-kirjaston taustakuviota kahdessa värissä kalvolle ja tein niistä taustat kuville. Myös pilkullinen paperi on tulostettu cliparteista. Paperi ja tagit ovat Hot of the Pressin lehtiöstä. Tekstit leimailin Tiimarin vihon neliöprinttiin ja leikkelin. Satiininauha on kierrätyskamaa tilpehöörilaatikosta.

Heikko kohtani on sommittelu - pakko päästä täyttämään koko paperi symmetrisesti. Yritin päästä siitä pois aloittaen noilla ympyröillä, mutta lopputulos on taas varsin symmetrinen. Työn ollessa muuten valmis, totesin että pilkullinen paperi olisi tarvinnut vahvan (mielellään suklaanruskean) reunuksen, mutta sopivaa matskua ei ollut saatavilla. Yritin tuhrata sitä kynillä, mutta tulos ei ole kovin kiva. Mutta oppiminen on kivaa, eikä harrastus saakaan olla liian helppoa. :o)