Paperikierteen toukokuun haaste oli mieleinen: leiskalle oli annettu valmis malli sovellettavaksi, ja väreinä tuli käyttää ruskeaa ja turkoosia/sinistä. Valmiiseen malliin sopi kivasti kahdeksan kuvaa, joten se tuntui kivalta toteuttaa, kun tykkään tehdä usean kuvan albumisivuja. Ruskean ja turkoosin yhdistelmä taas on ihan lemppari. :o)

Oleskelin pari kuukautta Teksasissa 2006 työasioissa, ja keräsin leiskaan kuvia reissulta. Aloitin oranssiruskealla paperilla (kuvien alla), sillä oranssi on Teksasin yliopiston tunusväri. Ensimmäisessä kuvassa näkyy, kuinka koko stadion on pukeutunut oranssiin juhlimaan Rose Bowlin voittoa. Halusin enemmän ruskeaa, koska oikeasti inhoan oranssia, ja tein boordit. Sivun tekeminen sujui ilman takapakkkeja ja junnaamisia, ja tykkään lopputuloksesta. :o)

1242562003_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Taustapaperi ja tagi Hot of the Press/Vintage -lehtiö Sinellistä, ruskea ja oranssiruskea kartonki sekä haaraniitti Tiimarista, otsikon kirjaimet Basic Grey, punaiset kirjaimet stanssattu itse (QuicKutz Metro) jonkin pakkauksen kartongista, journaling leimat Autumn leaves, ruskea leimasin Versafine. Boordin reuna leikattu Fiskarsin leikkuuhärpäkkeellä.