Tervehdys taas ja kiitos kaikille kommentteja jättäneille! Seuraavassa pari uunituoretta leiskaa.

Viikonlopun tapaamisessa aloittamani leiska koki aikamoisen muodonmuutoksen, ja näyttää nyt tältä (edit: päivitetty päivänvalossa otetut kuvat):

Leiska oli varsinaista soutamista ja huopaamista. Pallokuosia oli ensin taustassa, mutta kahden voimakkaan paperin kuosit piparkakkureunan kanssa sekottuivat toisiinsa luoden sekavan yleisilmeen. Joten purin sen pois, vaikka otsikon kirjaimet oli jo paikallaan. Koristelussa kokeilin ensimmäisen kerran Glossya, ja pintakuiva kukka olikin yöllä valunut... ei kun purkamaan taas. Niin, kannattaisi ehkä testata uusia tekniikoita koekappalein, eikä tursottaa suoraan leiskaan, niinkun minä nyt hetken huumassa tein. ;o) Kukat piti uudelleensijoittaa, ja leiskaan jo järsityt reiät peittää. Ja sitä rataa. Kehys oli ensin kehystämässä oviaukon päällä olevaa Mariella-tekstiä, ja harmittelin että se sopisi reunaan mieluummin. Kunnes tajusin että teksti oli vielä paremmin muovitaskun reunassa (...talk about blonde moments!). Ja taas piti pari reikää peittää. No, sain sitten kokeiltua Big Bitea ja laitoin sirkan reiän päälle, pitsiä toisen päälle. Tykkään tästä sekavan psykedeelisestä lopputuloksesta. Kuva on siis siinä alkuperäisessä muovitaskussaan isketty leiskaan, pidin sitä jotenkin groteskin hauskana. :o)

Toinen leiska on jatkoa korkkaamalleni Sassafrass-putkelle. Eli kun ekan kerran näiden makuun pääsin, niin jo kolmas leiska Sassaa. Tämä on mun tekemäksi aika karsittu, mutta ihan mieleinen kyllä. Tämä oli joku Sraproomin pakki. Hauskasti raitapaperi sointuu pojan paitaan. Tekstauksessa kävi pieni kämmi, mutta ei se niin vaarallista.