Inspis-haasteen teemana tällä viikolla oli kasvu. Ajattelin vähän tosiaan haastaa itseäni, enkä ruvennut tekemään sitä helppoa vaihtoehtoa eli taas uutta leiskaa vauvan kasvamisesta. Sen sijaan pohdiskelin kasvuteemaa muutamalla iltalenkillä vaunija työnnellessä ja tein sitten *ekan leiskan ikinä* itsestäni. :o) Sensuroin nyt kuitenkin vähän noita kuvia mutta you get the point.

Tässä siis pääosassa journaling:

"Sitä luulee, että kasvettuaan aikuiseksi saavuttaa jonku lopullisen, pysyvän ja seesteisen olotilan. Nyt 35 v. lasissa voi varmasti ajatella olevansa aikuinen ja todeta, ettei se ihan noin mene. Tai menee osittain, mutta ei ihan. Sitä nimittäin tuntee itsensä jo varsin hyvin - ja ainakin mä viihdyn itsenäni. Mutta toisaalta sitä oppii itsestään jatkuvasti lisää. Ja sitten myös muuttuu, mutta silleen hallitusti - kasvamalla ilman kriisejä. Ei tarvii (niin paljoa...) olla sitä mitä muut haluaa tai odottaa, vaan just sitä mikä on itselle merkityksellistä. Toisaalta sekin on hassua, et kun päättää tehdä jotain omaa juttua, eikä seurata trendivillityksiä, niin sit onkin ihan ajan hermolla. Niinku tää skräppäys ja maalle muutto!"

Englanninkielisen otsikon tein ekan kerran, jotenkin on ollut vähän rima siinä (mietin et onks se jotenkin teennäistä), mutta se tuntu paremmalta tässä, ja ajattelin että no antaa mennä. Vaikka englanti on mulle koulussa opittu ja työkieli, niin jotkut ilmaukset vaan loksahtaa paikalleen enkuks. Jos ne ajatukset englanniks popsahtaa päähän niin kait se riittävän aitoa on tähän tarkotukseen. Rimaa oli myös kirjoittaa noin keskeiseen osaan pohdiskeleva journaling... yritin ensin tehdä raakatekstiä toiselle paperille, mutta lopulta vedin lonkalta sen tuohon niin kuin se takaraivosta tuli, ja tavoitin asian paremmin kuin harjoituskappaleissa. Olen tyytyväinen, ehkä näitä päiväkirjatyyppisiä sivuja vois joskus tehdä lisääkin. :o)

Tarvikkeista: puupaperi on UpsyDaisyn A Walk in the Park-sarjaa, aasinsiltamaisesti viittaa kasvuun... Die-cut paperi on Collage Pressin. QuicKutzilla stanssatut kirjaimet (Marigold classic) Basicgreyn Nook & Pantry lehtiön paprusta, chipboardit Tiimarista (maalatut) ja Making Memories/Addie. Nappeja, rub-onseja ja geelikynät.