Inspiroidu-haasteen nro 61 aiheena oli skräpätä vastakohdista. Vauva on nyt reilut viisi viikkoa, ja ensimmäisen kerran ehdin skräpätä vauvan syntymän jälkeen. Tai siis järjestin aikaa skräppäykselle puoliväkisin, kun sattui se oikea tilannekin eteen kuvattavaksi. Olin käynyt katsomassa haasteen aiheen ja päivää myöhemmin katselin nukutuspuuhiin väsähtänyttä puolisoa ja vauvaa, jotka levyttivät sängyllä kuin kaksi marjaa. Hiivin hipihiljaa hakemaan kameran...

1246382371_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ompeleet tulivat designiin mukaan ihan käytännön syistä: kaksipuoleinen teippikela oli hukassa, eikä kuvat tuntuneet pysyvän tarpeeksi hyvin liimalla. Katselin leiskaa ja siitä puuttui mielestäni vielä jotain... ompeleilla sain sen viimeisen silauksen ja samalla varmistettua, ettei kuvat irtoa myöhemmin. ;o)

Tarvikkeet: kartonki My Mind's Eye/No1 Tiny Dots; paperi Microsoft Clipart printti; käsintehty paperi Tiimari; aakkostarrat Crate Paper/Mia collection, American Crafts/kennedy jr set 1; chipboard aakkoset Making Memories/addie; napit kierrätys; kirjontalanka Anchor väri 84; lehdet leikattu Fiskars Shape Bossilla; Bazzill Cardstock Strips/Guacamole; journaling Collage Press/Grayson DD; sydänhaaraniitit ja kukat Tiimari.