Edellinen postaus keskeytyi vauvan vaatimuksesta, joten tässä nyt loput vauvaleiskat. Tämän tein ekana, kun näpsittiin vauvan 1 kk synttäripäivänä kuvaa ja kameraan tallentui koko joukko naaman vääntelyitä. Leiskan suunnittelu eteni sen mukaan, miten näin monta kuvaa saisi kivasti esiin. Sellainen kellotaulutyyppinen ratkaisu olis ollut hauska, mutta olis vaatinut pienemmät kuvat mahtuakseen. Ehkäpä toteutan jonain toisena merkkipäivänä! Tykkään itse kovasti.

1248195561_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Paperi Basic Grey/Two Scoops/Watermelon Ice; American Crafts Thickers/Daiquiri; muut lirjaimet Tilda; Bazzill Just the Edge/Guacamole; Karto pimeässä hohtavat sydäntarrat (Tarjoustalosta?).

Seuraavankin leiskan inspiroi Inspiroidu-blogin taannoinen haaste, jossa piti sisällyttää leiskaan noin puoli sivua journalingia. Halusin tehdä tuon, koska suunnitelmissa oli kirjoittaa muistiin, millaista elämä vauvan kanssa tällä hetkellä on. Viikko on pikkuvauvan kanssa raksaleskenä olevalle liian lyhyt aika, joten tämäkään ei ehtinyt valmiiksi kun haaste oli päällä. Mutta tämmöinen tuli. Otsikkoa tuo vekara varmaan isona häpeää, mutta tuo taannoinen vaippamainoksen lausahdus sopii tuohon journalingin sisältöön niin passelisti. ;o)

Jostain tuli tilattua noita glitterkirjaimia, enkä ole kokenut niitä oikein omaksi jutuksi - samoin tarrat joissa on jotain kiiltävää on olleet vaikeita. Tässä käytin paperia, jossa oli myös glitteriä, ja silloin noi kimaltavat jutut näytti olevan kuin kotonaan. Mulla on näitä glitterpapruja lehtiö tai kaksi, joten enköhän pääse tarroista eroon.

1248195522_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Paperi Folia (Suomalaisesta kirjakaupasta); journalinglaput löytyivät jostain blogista (pahoittelen etten muistanut laittaa lähdettä ylös), ja on itse printattu kokoa ja muotoa muutellen; kuparikirjaimet Making Memories/{note}worthy/Delaney ja /Mini shimmer alpha/Metro Aqua; kimalleliima ja "kuitukangas" Tiimari; tagit tehty QuicKutzin stanssilla; leppäkerttutarrat Suomalaisesta.