Tällaista olen työstänyt viime illat, onneksi sain valmiiksi, kun oli jotenkin niin takkuilevaa tämän teko. Mulla on näitä Bazzillin diecut dotted swiss-kartonkeja useampaa väriä, mutta en ole osannut oikein ottaa käyttöön niitä, joten aloitin siitä. Siis että nyt käytän. Sen verran olen pedantti, että nämä diecut-kartongit liimaan aina sopivalle taustalle, ettei albumissa vilku sitä valkoista välipaperia leiskan takaa. Siis kauhee ajatuskin, että sivu olis vaikka nyt pyöreä! ;o))) Pinkin taustaksi valitsin murretun turkoosin.

Leiskaan olisi ollut kolme kuvaa, mutta tuo valkoinen kuviopaperi kun lopulta valikoitui käyttöön, niin käytin vain kaksi kuvaa. Tein erilaisia kangaskukkia: Sannikan huopakukkia ja pitsi- sekä organzakukkia omalla reseptillä. Valkoiseen organzaan piirsin geelikynillä ääriviivat ja painelin palasia leimasimiin kankaan värjäämiseksi.

Valkoinen pintoina on mulle hirveän vaikea käyttää skräpätessä. Tuo otsikon yläpuolella oleva valkoinen tyhjä tila oli tosi vaikea, sillä se tuntui kaipaavan jotain, mutta kaikki näytti sommittelun kannalta jotenkin "tortta po tortta". Keksin sitten leikata valkoisesta organzasta kukan - tulee valkoiseen kohtaan jotain, mutta se jää kuitenkin taka-alalle. Otsikon ylempirivi meni vähän vinoon, mutta toisaalta turha sellaisesta on stressata (jos kliinisen näköistä haluaa niin tekee sitten diginä... eli käsintehty saa näyttää käsintehdyltä).

Tällaista tällä kertaa, jättäkää taas toki kommentteja! :o)