Inspis-haasteessa kehotettiin inspiroitumaan jäästä ja pakkasesta. Tässä työni:

Eli aihe oli itsestään selvä minulle, tietysti tämä vauvan kanssa ulkoilu, tai sen puute... Tarinaa olisi riittänyt sisällä nököttämisesta ym. vaikka kuinka, mutta ei mahtunut tämän enempää. Leiskan suunnittelu lähti siitä, että oli nuo 5 kuvaa. Mikään layout-pohja ei sovi viidele kuvalle joista osa vaaka- ja osa pystysuunnassa. Joten siinä riitti pähkäilyä. Kun sain kuvat järjesteltyä, loppu sujui kivasti ja lopputulos miellyttää. Alla vielä kuvia yksityiskohdista.

Eli inspiroiduin tuunaamaan chipboardkirjaimia. "Jäiset" kirjaimet (yllä) on maalattu helmiäissinisellä ja päälle levitetty glitterliimaa. Ensimmäisen sanan stanssasin glitterkartongista ja liimasin muutaman kimalletiplan.

Vastaparina on (luomu!)villalla päällystetyt kirjaimet. Leikkasin lankaa, josta ojan pukukin on neulottu, ihan pieneksi karvasilpuksi, väritin pahvikirjaimet ensin tummanruskeiksi musteella, maalasin liimalla, kastelin nöyhtään ja painelin sitä vähän paikoilleen, sitten pehmeällä pensselillä ylimääräiset pois.

Jääteemaan sopii tietysti kaikki läpikuultava, joten tein journalinglaput valkoisella vellumiin leimaten. Totesin kuitenkin, että tarina ei näihin mahdu, ja lisäsin vain päivämäärän alempaan. Haaraniitit on sävytetty otsikoihin eli ylhäällä hopea ja alhaalla ruskea.

Journaling on kirjoitettu ensin hopeageelikynällä ja sitten mustalla päälle. Glitterhiutaleet ovat Tiimarin rub-on setti: ensin laitettiin rub-on paikalleen ja sitten glitteri... juu, glitteripölyä on siellä täällä... Sitten lisäilin vielä shimmerdotseja vai mitä nuo olikaan.